top of page
WELKOM BIJ PLAYDAY! 
MAAK KOMAF MET JE ORGANISATIEPUZZEL!

Heb jij ook een prikbord of koelkast vol briefjes van de school en de club? Zit je ook nog een keer in een Whatsapp groep of tien om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van de kinderen? Heb je een lijstje met Facebookgroepen die je in het oog moet houden voor de planning van de jeugdbeweging en sportverenigingen? Zie je regelmatig foto’s van je kinderen verschijnen in openbare Facebookgroepen die je wel wou zien maar liever niet zo publiek? Playday maakt er graag komaf mee.

Playday biedt gratis een centraal en geïntegreerd communicatieplatform aan. Scholen, clubs, jeugdbewegingen en andere organisaties kunnen het gebruiken om te communiceren met (de ouders van) hun leden. Over activiteiten of net het aflassen ervan. Maar ook om zonder schending van de privacy documenten, foto’s en video’s te delen. En jij bepaalt zelf of je daar wel of niet toelating voor geeft.

Maak een profiel aan en beheer de agenda van je kinderen in de app. Regel speelafspraakjes met hun vriendjes; ga de dialoog aan met hun trainer, leerkracht of leider; maak carpoolafspraken met ouders uit de buurt; sponsor je club met de aankopen die je sowieso zou doen. Twijfel niet langer en treedt toe tot onze community. Laat je kinderen spelen, sporten en genieten van veel hobby’s zonder organisatiestress. Het is volledig gratis.

Chiro Berkenbos test dit jaar met veel plezier Playday.  Als we merken dat het na een evaluatieperiode goed meevalt, willen we hier meer op inzetten.  Maak dus een profiel aan en enjoy the ride!

bottom of page