Lidgeld & Papieren

Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt €30/€25 per kind.  Dankzij het lidgeld ben je verzekerd en kan je profiteren van alle leuke Chiro-extra's. 

 

Ben je een nieuw lid en wil je eerst even proberen?  Geen probleem!  Je mag 3x gratis proberen alvorens lidgeld te betalen.  Na de derde keer betaal je je lidgeld en je krijgt eenmalig het Berkenbos T-shirt er bovenop!

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN  of download hier ons inschrijfformulier en bezorg het aan de leiding.

 

Tussenkomst lidgeld

Samen met de gemeente Heusden-Zolder helpen we iedereen graag verder met mogelijk terugbetalingen van het lidgeld.  Op de website AAP van de gemeente vind je alle informatie en voorwaarden.  Neem hier zeker een kijkje!

Hier vind je alvast de ingevulde documenten voor terugvordering lidgeld en bivakgeld.  Voortaan werken we met een officieel document van Chiro Nationaal. Je kan het document zelf aanvullen met de gegevens van je kind en met het onderwerp waarover het gaat.  Denk er ook aan om de datum aan te vullen.

Chiroverzekering

Je lidgeld zorgt ervoor dat je verzekerd bent.  Maar waarvoor allemaal? Je vindt alle info op de website van Chiro Nationaal.

 
Bankrekeningnummer Chiro Berkenbos

Je lidgeld of je bivakgeld mag natuurlijk altijd betaald worden via een overschrijving.  Stort je bedrag, samen met de vermelding van je kind(eren) en de afdeling(en) op BE57 7845 7269 8635

Uniform

Wie zich inschrijft als nieuw lid, krijgt eenmalig een Berkenbos T-shirt. 

Wil je meer vrijetijdskledij?  Dan kan je best bij de Banier (Vaartstraat 14 in Hasselt) even binnenwippen.  Ze verkopen het hele assortiment van Chirojeugd Vlaanderen.  Bovendien kan je er ook terecht voor heel wat knutselmateriaal en toffe spelletjes.

 

 

Verhuur banken & tafels

Tafels en banken nodig voor een tuinfeest?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Chiro Berkenbos verhuurt zijn banken en tafels aan democratische prijzen:

 

-Tafel: €2 per stuk

-Bank: €1 per stuk

-Set: €3 per stuk

 

Bij elke boeking vragen we een waarborg van €50. Alle boekingen verlopen via chiroberkenbos@gmail.com

Lees hier alvast het verhuurreglement

 

press to zoom
press to zoom
press to zoom