top of page

Lidgeld & Papieren

316658684_2182222818627400_4220332423307739835_n.jpg
Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt €35/€30 per kind. Dankzij het lidgeld ben je verzekerd en kan je profiteren van alle leuke Chiro-extra's. 

 

Ben je een nieuw lid en wil je eerst even proberen? Geen probleem! Je mag 3x gratis proberen alvorens lidgeld te betalen. Na de derde keer betaal je je lidgeld en je krijgt eenmalig het Berkenbos T-shirt er bovenop!

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN of download hier ons inschrijfformulier en bezorg het aan de leiding.

 

Tussenkomst lidgeld

Samen met de gemeente Heusden-Zolder helpen we iedereen graag verder met mogelijk terugbetalingen van het lidgeld. Op de website AAP van de gemeente vind je alle informatie en voorwaarden. Neem hier zeker een kijkje!

Hier vind je alvast de ingevulde documenten voor terugvordering lidgeld en bivakgeld. Voortaan werken we met een officieel document van Chiro Nationaal. Je kan het document zelf aanvullen met de gegevens van je kind en met het onderwerp waarover het gaat. Denk er ook aan om de datum aan te vullen.

Chiroverzekering

Je lidgeld zorgt ervoor dat je verzekerd bent. Maar waarvoor allemaal? Je vindt alle info op de website van Chiro Nationaal.

 
Bankrekeningnummer Chiro Berkenbos

Je lidgeld of je bivakgeld mag natuurlijk altijd betaald worden via een overschrijving. Stort je bedrag, samen met de vermelding van je kind(eren) en de afdeling(en) op BE57 7845 7269 8635

Uniform

Naast het officiële chiro-uniform, hebben we ook onze eigen Chiro Berkenbos T-shirts. Deze kan je op twee manieren verkrijgen:

  • Ben je een nieuw lid van Chiro Berkenbos? Dan krijg je eenmalig een Berkenbos T-shirt gratis bij je inschrijving.

  • Wil je graag een extra T-shirt of is het jouwe te klein? Voor maar €7 kan je een nieuw exemplaar kopen.

Sinds vorig jaar hebben we ook supercoole Chiro Berkenbos truien. Ze kosten €20 per stuk. Wie een trui wilt laat best iets weten aan de leiding!

Wil je meer vrijetijdskledij? Dan kan je best bij de Banier (Vaartstraat 14 in Hasselt) even binnenwippen. Ze verkopen het hele assortiment van Chirojeugd Vlaanderen. Bovendien kan je er ook terecht voor heel wat knutselmateriaal en toffe spelletjes.

 

Tweedehands-winkeltje

Heb je thuis nog oude Chirokleren liggen die je niet meer aandoet? Twijfel niet en kom ze binnenbrengen in de tweedehandswinkel op onze Chiro. Zo kan iedereen die wil één gratis stuk verkrijgen en krijgen de kleren een nieuw leven. In ruil voor het binnenbrengen van je oude kleren krijg je van ons een leuk paar gloednieuwe Chirosokken of een multifunctioneel Chirosjaaltje in de kleur van je afdeling. Een win-winsituatie dus!

 

Enkele spelregels:

  • De actie is enkel geldig voor onze leden

  • De actie is van toepassing op truien, shirts, rokjes en shorten aangekocht in De Banier (d.w.z. enkel officiële chiro-uniformen)

  • Elk lid kan één keer per jaar inruilen

bottom of page