top of page

Locatie

Deze zomer slaan we van 23/07 t.e.m. 03/08 onze tenten op in Riemst, een plaats in de provincie Limburg. Deze prachtige streek zal het decor worden voor een super fantastisch bivak! Wie tijdens ons verblijf een briefje wil sturen, kan dat langs deze weg: 

 

Chiro Berkenbos

t.a.v. (Naam + afdeling)

Stroekestraat 10

3770 Riemst

Val-Meer

Inschrijven & betalen

De inschrijflink is hieronder te vinden en is vanaf nu geopend! Inschrijvingen sluiten op 31 mei 2024, dus zorg dat je op tijd bent! Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om een van de leiding aan te spreken of te contacteren.

Leven op het ritme van de wind en van de zon kost natuurlijk ook een centje. Hieronder vinden jullie het overzicht voor de verschillende afdelingen.

 • Speelclub: €110

 • Andere afdelingen: €150 ( (€145 voor het tweede, derde, vierde... kind)

Betalen doe je via overschrijving op BE57 7845 7269 8635 met vermelding van naam en afdeling van je kind. DEADLINE: 31 mei 2024!

 

 

 

 

Annuleren en documenten mutualiteit/belastingen

Voor diegenen die zich bedenken en liever toch niet meegaan, gelieve dit voor 15 juni te melden via chiroberkenbos@gmail.com. We rekenen een administratieve kost van €50 aan voor meldingen na 15 juni. Enkel met een geldige reden (doktersattest, overlijden in de familie) wordt het volledige bedrag terug gestort.

Op onze website vinden jullie ook een aantal klaargemaakte documenten terug voor terugvordering van bivakgeld. Voortaan werken we met een officieel document van Chiro Nationaal. Je kan het document zelf aanvullen met de gegevens van je kind en met het onderwerp waarover het gaat. Denk er ook aan om de datum aan te vullen.

Bagage inleveren

Bagage inleveren kan op donderdag 22 juli. We werken dit jaar opnieuw met een drive thru-systeem.  Alle auto’s rijden binnen via de grote poort (straatkant SFC) en rijden tot aan het droppunt.  Blijf gerust in de auto zitten, de aanwezige leiding laadt de auto wel uit.  Je rijdt uit via de andere poort (straatkant ziekenhuis). Speelclub & Rakwi’s vragen we om alles zelf mee te nemen wanneer jullie de kinderen naar de kampplaats brengen.  Als dit niet haalbaar is, neem dan contact op met de leiding.

 • Tito’s:        tussen 19  & 19.20 uur

 • Keti’s:        tussen 19. 25 & 19.45 uur

 • Aspi’s:       tussen 19.50 & 20.10 uur

Speelclub & Rakwi’s naar de kampplaats

Bij het afzetten worden jullie opgewacht door de leiding. Zij helpen jullie verder met de valiezen en nemen de kinderen, na het afscheid nemen, mee naar hun afdeling.

 • We verwachten de Rakwi’s op 24 juli om 14 uur op de kampplaats

 • De Speelclub vervoegt de rest van de groep vanaf maandag 26 juli. Zij worden om 10 uur op de kampplaats verwacht.  

 

Tito’s en Keti’s vertrekken op 24 juli naar de kampplaats op hun stalen ros. De Aspiranten mogen een dagje eerder van bivak proeven en ons helpen met de opbouw. Zij vertrekken 23 juli met de fiets. De vertrekuren worden later meegedeeld door de leiding!

 

Bezoekdag & naar huis

Op vrijdag 2 augustus van 17u00 tot 20u00 zijn jullie van harte welkom op de kampplaats om gezellig van een hapje en een drankje te genieten. Op deze laatste bivakdag maken jullie ook kennis met de bivakplaats, het thema, de bivakdans, het bivaklied en nog zoveel meer. Waarna jullie de leden mee naar huis nemen. De exacte uren en meer info volgt nog.

 

 

Na de bezoekdag worden de Speelclubbers, Rakwi’s, Tito’s en Keti’s mee naar huis genomen. Voor de Tito’s en Keti’s betekent dit ook hun fietsen. De Aspiranten blijven nog een nachtje slapen en gaan dan met de fiets naar huis.

Even samenvatten

 • Maandag 22 juli: bagage binnenbrengen volgens tijdsloten

 • Dinsdag 23 juli: aankomst leiding + Aspiranten (voorkamp)

 • Woensdag 24 juli - 14 uur: aankomst Rakwi’s met auto, aankomst Tito’s & Keti’s met fiets

 • Vrijdag 26 juli - 10 uur: aankomst Speelclub met auto

 • Vrijdag 02 augustus - 17 uur: bezoekdag

 • Zaterdag 03 augustus - 12 uur: leiding en Aspiranten naar huis (nakamp)

Blijf op de hoogte ...

Net zoals elk jaar kunnen de thuisblijvers onze avonturen volgen op onze Facebook/instagrampagina. Elke dag proberen we een kleine update te geven om te bewijzen dat zoon-en dochterlief zich kostelijk amuseren.

 • Voor uw update via Facebook: @chirogroepberkenbos

 • Voor uw update via Instagram: @chiro.berkenbos

 

In geval van nood ..

Natuurlijk kan er altijd iets ernstig voorvallen. Om die reden checkt VeeBee Kevin elke avond zijn voicemail en belt hij terug indien nodig.  Let wel op, we spreken hier enkel over noodgevallen. Het feit of zoonlief goed geslapen heeft of oogappeltje-dochter haar bord leeg at komen zeker niet in aanmerking. We vragen met klem om hier rekening mee te houden, dit om de bivakervaring van zowel leden als leiding niet te verstoren.

 

Telefoonnummer Veebee Kevin: 0486/12 65 10

bottom of page