top of page

Locatie

Deze zomer slaan we van 21/07 t.e.m. 31/07 onze tenten op in Klein-Vorst, een deelgemeente van Laakdal in de provincie Antwerpen.  Deze prachtige streek zal het decor worden voor een super fantastisch bivak!. Wie tijdens ons verblijf een briefje wil sturen, kan dat langs deze weg: 

 

Chiro Berkenbos

t.a.v. (Naam + afdeling)

Den Chiro Bijef
Lindestraat 15, 2430 Laakdal

Inschrijven & betalen

Vooraleer we op bivak vertrekken organiseren we op 15/05 - 17 uur een moment waar je vragen kan stellen over bivak of gewoon eens een
babbeltje kan slaan met de leiding van jullie kind(eren). Op deze dagen krijgen jullie ook meteen de kans om jullie kind al in te schrijven voor de 10
meest fantastische dagen van het jaar!

 

 

Leven op het ritme van de wind en van de zon kost natuurlijk ook een centje. Dit jaar verhogen we het bivakgeld met €5 omwille van de stijgende voedingsprijzen en de zware coronaperiode.  Hieronder vinden jullie het overzicht voor de verschillende afdelingen.

 • Speelclub: €100

 • Andere afdelingen: €140 ( (€135 voor het tweede, derde, vierde... kind)

Betalen doe je via overschrijving op BE57 7845 7269 8635 met vermelding van naam en afdeling van je kind.

DEADLINE: 30 mei 2022!

Annuleren en documenten mutualiteit/belastingen

Voor diegenen die zich bedenken en liever toch niet meegaan, gelieve dit voor 15 juni te melden via chiroberkenbos@gmail.com. We rekenen een administratieve kost van €50 aan voor meldingen na 15 juni. Enkel met een geldige reden (doktersattest, overlijden in de familie) wordt het volledige bedrag terug gestort.

Op onze website vinden jullie ook een aantal klaargemaakte documenten terug voor terugvordering van bivakgeld.  Voortaan werken we met een officieel document van Chiro Nationaal. Je kan het document zelf aanvullen met de gegevens van je kind en met het onderwerp waarover het gaat.  Denk er ook aan om de datum aan te vullen. Surf naar chiroberkenbos.com voor alle info.

Bagage inleveren

Bagage inleveren kan op woensdag 20 juli. We werken dit jaar opnieuw met een drive thru-systeem.  Alle auto’s rijden binnen via de grote poort (straatkant SFC) en rijden tot aan het droppunt.  Blijf gerust in de auto zitten, de aanwezige leiding laadt de auto wel uit.  Je rijdt uit via de andere poort (straatkant ziekenhuis). Speelclub & Rakwi’s vragen we om alles zelf mee te nemen wanneer jullie de kinderen naar de kampplaats brengen.  Als dit niet haalbaar is, neem dan contact op met de leiding.

 • Tito’s:        tussen 19  & 19.20 uur

 • Keti’s:        tussen 19. 25 & 19.45 uur

 • Aspi’s:       tussen 19.50 & 20.10 uur

.

Speelclub & Rakwi’s naar de kampplaats

Bij het afzetten worden jullie opgewacht door de bubbelleiding in onze tijdelijke park & ride-zone.  Zij helpen jullie verder met de valiezen en nemen de kinderen, na afscheid nemen, mee naar hun afdeling.

 • We verwachten de Rakwi’s op 22 juli om 14 uur op de kampplaats

 • De Speelclub vervoegt de rest van de groep vanaf zondag 24 juli. Zij worden om 10 uur op de kampplaats verwacht.  

 

Tito’s en Keti’s vertrekken op 22 juli naar de kampplaats op hun stalen ros. De Aspiranten mogen een dagje eerder van bivak proeven en ons helpen met de opbouw. Zij vertrekken 21 juli met de fiets. De vertrekuren worden later meegedeeld door de leiding!

 

Bezoekdag & naar huis

Eindelijk is het weer zover; de Bezoekdag! Op zaterdag 30 juli zijn jullie van harte welkom op de kampplaats om gezellig van een hapje en
een drankje te genieten. De bezoekdag start om 16 uur en eindigt om 18.30 uur waarna jullie de leden mee naar huis nemen. Op deze laatste bivakdag maken jullie ook kennis met de bivakplaats, het thema, de bivakdans, het bivaklied en nog zoveel meer.

 

Wat schaft de pot? Heerlijke Bicky burgers! Deze kunnen voor slechts €4 geconsumeerd worden. Zeg nu zelf, een dessert kan niet ontbreken. Daarom voorzien we nog verfrissende ijsjes en heerlijke taart! Inschrijven is niet nodig dus wees er snel bij want op is op!

Even samenvatten

 • Woensdag 20 juli: bagage binnenbrengen volgens tijdsloten

 • Donderdag 21 juli: aankomst leiding + Aspiranten (voorkamp)

 • Vrijdag 22 juli - 14 uur: aankomst Rakwi’s met auto, aankomst Tito’s & Keti’s met fiets

 • Zondag 24  juli - 10 uur: aankomst Speelclub met auto

 • Zaterdag 30 juli - 16 uur: bezoekdag

 • Zondag 21 juli - 12 uur: leiding en Aspiranten naar huis (nakamp)

Blijf op de hoogte ...

Net zoals elk jaar kunnen de thuisblijvers onze avonturen volgen op onze Facebook/instagrampagina. Elke dag proberen we een kleine update te geven om te bewijzen dat zoon-en dochterlief zich kostelijk amuseren.

 • Voor uw update via Facebook: @chirogroepberkenbos

 • voor uw update via Instagram: @chiro.berkenbos

 

In geval van nood ..

Natuurlijk kan er altijd iets ernstig voorvallen.  Om die reden checkt VeeBee Kevin elke avond zijn voicemail en belt hij terug indien nodig.  Let wel op, we spreken hier enkel over noodgevallen.  Het feit of zoonlief goed geslapen heeft of oogappeltje-dochter haar bord leeg at komen zeker niet in aanmerking. We vragen met klem om hier rekening mee te houden, dit om de bivakervaring van zowel leden als leiding niet te verstoren.

 

Telefoonnummer Veebee Kevin: 0486/12 65 10

bottom of page