Bivak Riemst

Locatie

Deze zomer slaan we van 25 juli t.e.m. 2 augustus onze tenten op in Riemst, aan de rand van de provincie Limburg.  Deze prachrige groene streek zal het decor worden voor een super-fantastisch bivak!. Wie tijdens ons verblijf een briefje wil sturen, kan dat langs deze weg: 

Chiro Berkenbos - t.a.v. (Naam + afdeling), Stroekestraat 10, 3770 Riemst

Bivakprijs

Leven op het ritme van de wind en van de zon kost natuurlijk ook een centje. Hieronder vinden jullie het overzicht voor de verschillende afdelingen

 

  • Speelclub: €80

  • Andere afdelingen: €120  - €115 voor volgend kind(eren) 

                        

 Betalen kan op twee manieren:

  • Cash wanneer de leiding langskomt op huisbezoek.

  • Via een overschrijving op BE57 7845 7269 8635 met vermelding van naam en afdeling.

 

LET OP!

Alle betalingen moeten in orde zijn voor 31 mei 2019.  In juni beginnen we namelijk met onze aankopen.  Een correct aantal deelnemers is dus een must!

 

Voor diegenen die zich bedenken en liever toch niet meegaan, gelieve dit voor 15 juni te melden via chiroberkenbos@gmail.com. We rekenen een administratieve kost van €50 aan voor meldingen na 15 juni. Enkel met een geldige reden (doktersattest, overlijden in de familie) wordt het volledige bedrag terug gestort.

Bagage inleveren ...

Alle afdelingen brengen hun bagage naar de Chirolokalen op maandag 22 juli, tussen 19 & 20 uur.  Voorzie steeds een label met naam en afdeling aan je bagage.

 

Naar de kampplaats: met de auto of de fiets ...

We verwachten de Rakwi’s op 25 juli om 14 uur op de kampplaats.  Het is dus de bedoeling dat de ouders dochter-en zoonlief op de bivakplaats afzetten.  De reden hiervoor is vooral praktisch, zodat de leiding geen tijd verliest met een extra autorit.

Tito’s en Keti’s vertrekken diezelfde dag naar de kampplaats op hun stalen ros. Een correct  vertrekuur wordt nog via de leiding gecommuniceerd.

De Aspiranten mogen een dagje eerder van bivak proeven en ons helpen met de opbouw. Zij vertrekken woensdagvoormiddag 24 juli met de fiets.

 

De Speelclub vervoegt de rest van de groep vanaf zaterdag 27 juli. Zij worden om 10 uur op de kampplaats verwqcht.  Dus ook hier vragen we aan de ouders om rechtstreeks naar de kampplaats te rijden.

 

De bezoekdag: eet lekker met ons mee!

Ouders, grootouders, de hond en andere familieleden zijn meer dan welkom tijdens onze bezoekdag op vrijdag 2 augustus. Vanaf 17 uur is iedereen van harte welkom om onze bivakplaats van dichtbij te leren kennen.  Alle bezoekers krijgen tijdens de bezoekdag de kans om gezellig met ons mee te eten. Ervaar zelf de culinaire hoogstandjes van onze nieuwe kookploeg en schrijf je zeker in.  Inschrijven kan ten laatste tot maandag 22 juli, bij het inleveren van de bagage.

Daarnaast zijn er natuurlijk de klassiekers zoals ons gezellig Chiro-café en randanimatie. Om 20 uur sluiten we onze bezoekdag af en mogen jullie, samen met zoon-of dochterlief, weer naar huis. De leidingsploeg en de Aspiranten blijven alleen over om de laatste spullen op te ruimen en de camion in te laden. Zij vertrekken de volgende dag omstreeks 12 uur richting Berkenbos.

Even samenvatten:

- Maandag 22 juli - 19 uur:  bagage binnenbrengen

- Dinsdag 23 juli: aankomst leiding (voorkamp)

- Woensdag 24 juli: aankomst Aspiranten (voorkamp)

- Donderdag 25 juli - 14 uur: aankomst Rakwi’s met auto - aankomst Tito’s & Keti’s met fiets

- Zaterdag 27 juli - 10 uur: aankomst Speelclub met auto

- Vrijdag 2 augustus – 17 uur: start bezoekdag met mogelijkheid tot mee-eten

- Vrijdag 2 augustus – 20 uur: iedereen gaat met zijn ouders mee naar huis 

- Zaterdag 3 augustus - 12 uur: leiding en Aspiranten naar huis

Blijf op de hoogte ...

Net zoals elk jaar kunnen de thuisblijvers onze avonturen volgen op onze Facebookpagina. Elke dag proberen we een kleine update te geven om te bewijzen dat zoon-en dochterlief zich kostelijk amuseren.

 

Voor uw dagelijkse update: www.facebook.com/chirogroepberkenbos

 

In geval van nood ..

Natuurlijk kan er altijd iets ernstig voorvallen.  Om die reden checken de VeeBee’s elke avond hun voicemail en bellen ze terug indien nodig.  Let wel op, we spreken hier enkel over noodgevallen.  Het feit of zoonlief goed geslapen heeft of oogappeltje-dochter haar bord leeg at komen zeker niet in aanmerking. We vragen met klem om hier rekening mee te houden, dit om de bivakervaring van zowel leden als leiding niet te verstoren.

 

Telefoonnummer Veebee’s: 0486/12 65 10